Κ17 Μικτές: Ε.Π.Σ.Α – Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 4-2

Πρώτη και “απόλυτη” ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών, αφού επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης και του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΕΠΣ Αν. Αττικής, με σκορ 4-2.

Μάλιστα, η ομάδα του Τάσου Δημητρίου έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων (1-1 σκορ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, τα πράγματα κύλισαν αρκετά διαφορετικά με την ομάδα της Αθήνας να επιβάλλει τα “θέλω” της και να εξαργυρώνει την υπεροχή της σε τρία γκολ έως το 72ο λεπτό, δίνοντας τέλος στις όποιες διεκδικήσεις προέβαλλαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με τους Αθηναίους που είχαν εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση στη φάση των “16”..

Σ’ αυτό στάθηκε και ο Ενωσιακός τεχνικός, Τάσος Δημητρίου, επισημαίνοντας: “Πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί τον πέτυχαν με τον καλύτερο και πιο εμφατικό τρόπο, ως “απόλυτοι” σ’ έναν όμιλο που είχε αντιπάλους με φιλοδοξίες.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στη νοκ άουτ φάση, που κρύβει παγίδες και θέλει συγκέντρωση στο χορτάρι και προσήλωση στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον μεγάλο τελικό και το τρόπαιο

Σκόρερς: 33′ Τσαντήλας, 61′ Λυμπερόπουλος, 70′ Τζήμας, 72′ Χαραλάμπους / 4′ και 84′ Καρβούνης.

Δαιτητής: Γεωργόπουλος. Βοηθοί: Καζας, Σηφάκης (όλοι συνδέσμου Πειραιά). Στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκίνης των φιλοξενουμένων.

ΕΠΣ Αθηνών: Μανιατόπουλος, Κορωναίος (62′ Τσιρβουλης), Γκλέτσος, Παρασκευας, Ντόη, Πετρενας, Τσαντήλας, Μαθιούδης (82′ Νταούτι), Λυμπερόπουλος (62′ Κυργοτασης), Νινος (46′ Τζήμας), Χαραλάμπους.

Leave a Reply