Κ17: Η Αθήνα στους “8”!

Δύο ακόμη βήματα για τον μεγάλο στόχο που είναι -κατ’ αρχάς- η παρουσία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, χρειάζεται η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών, που μετά από αναμονή εβδομάδων αγωνίστηκε, επικράτησε και πήρε το εισιτηριο για την προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Στο γήπεδο Γαλατσίου και κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Δημητρίου είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, διατήρησαν σταθερά προβάδισμα στο σκορ και μ’ εξαίρεση ένα πεντάλεπτο (με τις καθυστερήσεις) στο τέλος, όταν και ένα λάθος του διαιτητή (αγνόησε εμφανές επιθετικό φάουλ) επέτρεψε τη μείωση του σκορ σε 3-2, δεν επέτρεψαν αμφιβήτηση της ανωτερότητάς τους.

Τώρα πλέον στους “8” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣ Κορινθίας, που επικράτησε στην παράταση με σκορ 4-2 της ΕΠΣ Αχαΐας.

Οι Κορίνθιοι ήταν στην κανονική περίοδο στον όμιλο της Αθήνας και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκαν από τους Αθηναίους, εντός έδρας με σκορ 1-2 και σκόρερς τους Ντόη και Τσαντήλα.

Σκόρερς: 25′ Τζήμας, 55′ και 80′ Χαραλάμπους / 48′ Γεωργόπουλος, 89′ Ραλλης.

Διαιτητής: Μαμσάκος. Βοηθοί: Δαφερερας, Σηφάκης (συνδ. Πειραιά).

ΕΠΣ Αθηνών: Μανιατόπουλος, Κορωναίος (65′ Μπιλικαΐδης), Γκλέτσος, Παρασκευάς, Ντόη, Κυργοτάσης, Τσαντήλας, Πετρενας (67′ Μαρκάκης), Τζήμας (90′ Λέκκας), Μαθιούδης (65′ Τσιρβουλης), Χαραλάμπους.

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι Νικοπολίδης, Τουμαράς, Ευαγγελίου, Νινος, Χαζιράκης.

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Τσέλα, Μπουνας, Παπαγεωργακόπουλος, Δημόπουλος (46′ Αγγελόπουλος), Σταθόπουλος, Σεντεμέντες, Σπυρόπουλος, Καραΐσκος (80′ Παπαδόπουλος), Ράλλης, Κουρεντζης (46′ Γεωργόπουλος), Φαββατας (67′ Τσανε).



Leave a Reply