Κ17: ΕΠΣ Κορινθίας – ΕΠΣ Αθηνών 1-2

Το προαναγγελθέν ως ντέρμπι του ομίλου, ήταν πραγματικά τέτοιο με όλη τη σημασία του όρου και μετά το τέλος του η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών σφράγισε την πρωτιά στον 6ο όμιλο, ενώ το αντίστοιχο συγκρότημα της Κορινθίας που μετά από 3 νίκες και μία ισοπαλία (10 βαθμοί), γνώρισε την πρώτη του ήττα, θα παίξει την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής (30/3) με τη Δυτική Αττική.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Κακογιάννη στο 50ό λεπτό, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Ντόη στο 68′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

Επτά λεπτά αργότερα (75′) ο Τσαντήλας διαμόρφωσε το 1-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι στο ξεκίνημα της φάσης η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλαγίου άουτ, αλλά διαιτητής και βοηθός ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί.

Με αυτό το γκολ, η Μικτή Κ17 έκανε το 5/5 και προκρίθηκε ήδη στη φάση των “16” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, χωρίς να έχει σημασία το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής (30/3) με την Ανατολική Αττική, στο Γαλάτσι.

Σκόρερς: 50′ Κακογιάννης / 68′ (πεν.) Ντόη, 75′ Τσαντήλας.

Διαιτητής: Μπέγκος. Βοηθοί: Μακρής, Βλαντούσης (συνδ. Αργολίδας).

Κ17 ΕΠΣ Αθηνών: Μανιατόπουλος, Κορωναίος (80′ Τουμαρας), Ευαγγελίου (46′ Λέκκας), Παρασκευάς, Ντόη, Κυργοτάσης (66′ Τσιρβούλης), Τσαντήλας, Πετρενας, Λυμπερόπουλος (59′ Νταούτι), Μαθιούδης, Χαραλάμπους.

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι Νικοπολίδης, Νίνος, Μπιλικαΐδης, Χαζιράκης, Θεοδοσίου.



Leave a Reply