Κ17: ΕΠΣ Αθηνών – ΕΠΣ Πειραιά 3-1

Ίσως στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών επικράτησε με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΕΠΣ Πειραιά, στο γήπεδο Γαλατσίου και μετά την ισοπαλία της Κορίνθου στην Ανατολική Αττική, απολαμβάνει μοναξιά στο πρώτο βαθμολογικό σκαλί.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Δημητρίου πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με επιμέρους σκορ 1-1, αφού προηγουμένως είχαν κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο ενεργητικό, ενώ είδαν και το σουτ του Πετρενα στο 40ό λεπτό να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των Πειραιωτών.

Στην επανάληψη, πήραν νωρίς και πάλι στο προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Παρασκευά να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και τον αρχηγό Δημήτρη Τσαντήλα να βάζει το “κερασάκι στην τούρτα” λίγο πριν την εκπνοή (3-1).

Σκόρερς: 18′ και 54′ Παρασκευάς, 89′ Τσαντήλας / 38′ Δούκας.

Διαιτητής: Τριγαζης. Βοηθοί: Ξουριδας, Κακανης (συνδ. Ανατολικής Αττικής).

ΕΠΣ Αθηνών: Μανιατόπουλος, Κορωναίος (90′ Τουμαράς), Ευαγγελίου, Παρασκευάς, Ντόη, Πετρενας, Τσαντήλας (90′ Νταούτι), Μαθιούδης, Τζήμας, Λυμπερόπουλος (83′ Κυργοτάσης), Χαραλάμπους (74′ Λέκκας).

ΕΠΣ Πειραιά: Κρητικός, Γκόλφης, Παπαδόπουλος Ηλ., Βαλλιάνος, Χαιρόπουλος, Παρέλλης (62′ Νουαλλάλ), Πετρόπουλος (80′ Βάρσος), Αθανασιάδης (71′ Μπρέγκου), Γραιος, Δούκας (80′ Βοργιάς), Κωνσταντινίδης (71′ Παπαδόπουλος Σ.).



Leave a Reply