Κ17: Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιακός 2-1

Πολύ καλή ομάδα και σπουδαία μαγιά για τον Ατρόμητο Αθηνών η Κ17 που ως φουρνιά οδεύει πρόσω ολοταχώς για το δεύτερο συνεχόμενο φάιναλ φορ της, μετά από εκείνο του 2020, που ως Κ15 ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι του τελικού από τον Ολυμπιακό.

Ίσως τελικά κάτι της χρωστάει η ιστορία ή μάλλον πιο σωστά, ίσως κάτι αυτά τα μαγκάκια χρωστάνε στους εαυτούς τους και τους συνοδοιπόρους τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στο must win παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, το πρωί της Κυριακής, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Παρθενίου κατέθεσαν εκτός από ταλέντο και περίσσεια ψυχή, παίρνοντας μια νίκη που έντεκα λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα έδειξε να ξεφεύγει μέσα από τα χέρια τους.

Η αλήθεια είναι ότι βγαίνοντας με το υπέρ τους 1-0 από τα αποδυτήρια μετά την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, πήγαν σε μια πιο συντηρητική προσέγγιση, βοηθώντας εν μέρει τον Ολυμπιακό να βγάλει την αντίδραση που γι’ αυτόν ήταν μονόδρομος.

Όταν όμως δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 79′, έδειξαν την πίστη τους στην ομάδα και με παλικαρίσιο γκολ έφτασαν στο 2-1, χάνοντας και 1-2 ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες να τελειώσουν -πριν το σφύριγμα της λήξης- το παιχνίδι.

Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, το προσεχές Σάββατο στην Τρίπολη, τους δίνει αυτό που αξίζουν με την προσπάθεια όλης της χρονιάς, το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Superleague.

Σκόρερς: 11′ Ζορμπάς, 81΄Χουρδάκης / 79′ Μοίρας.

Διαιτητής: Τραϊφόρος. Βοηθοί: Σηφάκης, Σγουράκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Ριπης, Αραπίτσας, Αγγελής, Δέδε, Πούλος, Κουμπάρος (67′ Κορομηλάς), Μπέκος (46′ Λέντζας), Σκένδρος (54′ Λιόσης), Πιζάνιας, Ζορμπάς (46′ Αμπαρτζίδης), Νπαλάφας (46′ Χουρδάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Αρσενίδης, Σαββάκης (86′ Μπακουλας), Πρεκατές, Μπουμπουλίμα (46′ Σταράκης), Αλαφάκης (46′ Μαυρόπουλος), Γατόπουλος (46′ Κωστούλας), Μουζακίτης, Μοίρας, Παπακανέλλος, Δρόσος (73′ Πιστικος).



Leave a Reply