Κ17: Ατρομητος Αθ. -Αστέρας Τρ. 2-1

Η Κ17 του Ατρομήτου ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά την “ξύπνησε” το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων (6′).

Βρήκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο απάντηση και στον κατάλληλο χρόνο, λίγο πριν οι δύο μάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση αποκτώντας προβάδισμα ενός τέρματος (2-1).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Περιστερίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά χωρίς αυτά να μεταφραστούν σε πολλές επικίδνυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Όσο παρέμενε βεβαίως το εύθραυστο 2-1 ο Αστέρας ήλπιζε, αλλά μόνο από στημένες μπάλες θα μπορούσε να κάνει κάτι και αν συνέβαινε αυτό θα ήταν ασφαλώς κόντρα στη ροή και την εικόνα του αγώνα.

Σκόρερς: 9′ Πιζάνιας, 41′ Μπέκος / 6′ Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Πατεράκης. Βοηθοί: Γκούντας, Τζανής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Σταυριανάκος, Σκλάβος (85′ Πρεβεζιάνος), Αγγελης, Δέδε, Πούλος, Κουμπάρος (60′ Πάνου), Λέντζας (76′ Αραπίτσας), Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Γκόλιας (46′ Τσαγγάρης), Μπέκος (60′ Σκένδρος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Θάνος, Μποτόπουλος, Ρουμελιώτης, Καραγλάνης, Λάσκαρης, Παπαδημητρίου, Ντερβίση (69′ Κουτσιούδης), Ζάντζας (46′ Τόλιος), Παπαδόπουλος, Καλαντζη, Ελέζι (46′ Σκιαδάς).



Leave a Reply