Κ17: Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος 3-2

Επίσης ματσάρα, όπως κι εκείνο των Κ19 που εξελισσόταν παράλληλα στο Περιστέρι, η αναμέτρηση των Κ17, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου Αθηνών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Θ. Κολοκοτρώνης”, για το πρωτάθλημα της Superleague.

Είχε δύο γκολ και μια ανατροπή λιγότερα, αλλά εντυπωσιακό ρυθμό και σασπένς, αφού κρίθηκε στις καθυστερήσεις της, με τον ίδιο νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 2-1 σε μια φάση που ο πάγκος τους είχε ζητήσει να βγει η μπάλα εκτός, λόγω τραυματισμού αντιπάλου.

Σε εφαρμογή του fair play, στην αμέσως επόμενη φάση (με τη σέντρα) ο Ατρόμητος Αθηνών ισοφάρισε χωρίς αμυντική προσπάθεια από τους Αρκάδες, κίνηση την οποία επαίνεσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του “αστεριού” Κώστας Παρθενίου.

Σκόρερς: 36′ Καλα, 84′ Μουχταρης, 90’+ Τηλαβερίδης / 22′ Μπάτος, 86′ Λιοσης.

Διαιτητής: Αργυρόπουλος. Βοηθοί: Αγορας, Βασιλείου. Ο Ατρόμητος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 85′ ο Καψής, που είχε περάσει στο παιχνίδι 13 λεπτά νωρίτερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Βελέντζας, Δημοσθενιάδης (80′ Αλεξίου), Σαρηγιάννης, Χαραλαμπίδης, Μπέης, Κότσης, Μπάτος (46′ Λιοσης), Hoxha, Πούλος (88′ Φανος), Λοιζίδης (72′ Καψής), Λεονταρόπουλος.








Leave a Reply