Κ16(SL):Θρίαμβος Χ.-Α.Ο.Περιστερίου 2-3

Φιλοξενούμενη στο “σπίτι” της (Τσαλαβούτα) από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (λόγω έργων στο γήπεδο Χαϊδαρίου) ήταν το Σάββατο η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πολύδωρου Τσίγκου έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου προηγήθηκαν με σκορ 3-0 (Παντελής, Πειρώτης, Βουδούρης).

Στην επανάληψη, το εκτεταμένο “φρεσκάρισμα” και η… σιγουριά του ισχυρού προβαδίσματος παραλίγο να κοστίσουν στον Όμιλο, που είδε τον Θρίαμβο να μειώνει σε 3-2 και να απειλεί με 1-2 στημένες μπάλες ακόμη και για την ισοφάριση, αφού την ίδια ώρα οι τελικές προσπάθειες των Περιστεριωτών δεν ήταν τέτοιες που να προσθέσουν γκολ στο ενεργητικό του.

Με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην 5η θέση του ομίλου, με παιχνίδι λιγότερο από τους διώκτες του, που ακολουθούν με 2 και 3 βαθμούς διαφορά.

Διαιτητής: Καργάκος.

Με τον Α.Ο. Περιστερίου αγωνίστηκαν οι Αφέντρας, Χρήστου, Ανδριόπουλος, Κονόμι, Λάζη, Λυμπέρης, Παντελής, Παπαδάκος, Πειρώτης, Αμπαρτζίδης, Βουδούρης, Ζοχαήλ, Χέλα, Πλευρίτης, Μανός, Ρούσσης, Τσούτσης.

Για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έπαιξαν οι Γκεζέπογλου, Λουκης, Πράσινος, Βλάχος, Χαρισόπουλος, Ξένος, Στράγκας, Ρουπακιώτης, Πράπας, Γιάχνης, Πομώνης, Σαλιώνης, Μπιλίρης, Μοναστηριώτης.

Leave a Reply