Κ16(SL): ;Ένωση – ΟΣΦΠ Αιγ. 0-0

Με την Σχολή Ολυμπιακού Αιγάλεω να έχει μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά ούτε ουσιαστικότερη, ούτε πολύ περισσότερο αποτελεσματικότερη από την Α.Ε. Περιστερίου, η αναμέτρηση των δύο τμημάτων Κ16 στο γήπεδο Ηφαίστου ολοκληρώθηκε με το στείρο 0-0.

Μάλιστα την καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού την είχε η Ένωση στο 55′, όταν ο Τασούλας μπλόκαρε την μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ και αμέσως με βολέ έβγαλε τον Χαϊκάλη σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χωρίς όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Γενικά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ίσως και να μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και το τελικό 0-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο Χρήστος Σταθής, που θα απουσιάσει όλο το προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στην καρδιά, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις για την επανέκδοση κάρτας υγείας, μετ΄από νόσηση.

Αγωνίστηκαν οι Τασούλας, Σαμαράς, Καναβάς, Πανταζής, Καραχάλιος, Χατζηβασιλείου, Μαρκέτος, Μαγουλάς, Χαϊκάλης, Αλεξανδράκης, Μητρόπουλος (Βουλιέρης, Μεγαλοιοκονόμου).

Leave a Reply