Κ16(SL): Ένωση – Αγ. Ιερόθεος 3-2

Ματς με αρκετές τελικές προσπάθειες εντός εστίας και για τις δύο ομάδες και πολλές προσωπικές μονομαχίες σε όλες τις αγωνιστικές ζώνες, η αναμέτρηση των Κ16, Α.Ε. Περιστερίου και Αγ. Ιεροθέου, στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Ο ¨’Αγιος” ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα με τον Φαρασόπουλο, αλλά λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, ο Χαϊκάλης με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-1.

Εκ νέου προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, με τον Καραμπίνη στο πρώτο μισό της επανάληψης, με την Ένωση ακολουθως να κάνει την αντεπίθεσή της και με δύο γκολ του Μαγουλά (50′ και 56′) να αντρέπει πλήρως το σκηνικό και να παίρνει τη νίκη στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τασούλας, Σαμαράς, Καναβάς, Χατζηβασιλείου, Σταθής, Καραχάλιος, Μαγουλάς, Μαρκέτος, Μεγαλοοικονόμου, Αλεξανδράκης, Χαϊκάλης (Βουλιέρης, Αντωνόπουλος, Μητρόπουλος).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σκλαβάκης, Τάφκα, Μανίτσας, Καραμπίνης, Ραβανός, Λυκογιάννης Π., Λυκογιάννης Κ., Τσιριγώτης, Πατσης, Σουρδάκης, Φαρασόπουλος (Σαψάλης, Λίβας Μπορδόκας, Μαρίνος, Χαρίσης, Κυριαζόγλου, Γιαννος, Σταυρόπουλος, Παπαμιώνης, Μπαλωμένος).



Leave a Reply