Κ16 (SL): 3-1 και 2η η Κηπούπολη

Η κάτοχος του τροπαίου, Κ16 της Κηπούπολης, ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στο Soccerlink με νίκη επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 3-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισαν έτσι τη φετινή αγωνιστική αντζέντα των επίσημων υποχρεώσεων καταλαμβάνοντας την 2η θέση του ομίλου των Δυτικών Προαστίων, πίσω από τον ΠΑΟ Σεπολίων και μπροστά από το Δάσος Χαϊδαρίου, που είναι και οι τρεις ομάδες που θα δώσουν το παρών στις απονομές της Κυριακής (18.00 στο “Γ. Καμάρας”, Ριζούπολη).

Ο Απόλλων ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά η αγωνιστική εικόνα πρόδιδε ότι η ανατροπή θα ερχόταν αργά ή γρήγορα.

Και ήρθε πριν φύγουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, με γκολ του Π. Μιχαλόπουλου στο 25′ (αριστερό σουτ στο “Γ”) και του Σερίφη στο 27′ (πλασέ, δοκάρι και γκολ).

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζαγκαράκης με γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, σε κόρνερ του Σούμπα. Δοκάρι είχε ο Κλειδής στο 0-1.

Έπαιξαν οι Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Σαββουλίδης, Κλειδής, Ανδρονιώτης, Μιχαλόπουλος Π., Σερίφης, Τζαγκαράκης, Σκαμάνης, Θεοχαρίδης, Κατσάτσος, Κατωπόδης και Τζαβάρας.

Leave a Reply