Κ16 (SL): Καματερό – Ηρακλής 4-6

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικόλα Μπενέτο που σημείωσε 4 (!) γκολ, η Κ16 του Ηρακλή έφυγε νικήτρια από το Καματερό, με σκορ 4-6, στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Ο Μπενέτος άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά ήταν άμεση η απάντηση των γηπεδούχων. Το δεύτερο γκολ του Μπενέτου και ένα ακόμη του Θεοδωρέλου έμειναν όμως αναπάντητα ως το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος και σκορ ημιχρόνου 1-3.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Κωνσταντούλια δεν ξεκίνησαν το ίδιο ζωηρά το δεύτερο ημίχρονο και με τρία τέρματα το Καματερό ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση (4-3), έως ότου ο Μπενέτος πήρε και πάλι το… όπλο του.

Αφού ισοφάρισε για το 4-4, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φράγκος Μ. έκανε το 4-5 και έκλεισε το σκορ (4-6) με το τέταρτο προσωπικό του γκολ να προέρχεται από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αναμενόμενα δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών και του προπονητή του, σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση.

Αγωνίστηκαν οι Φράγκος Μ., Ζησιμόπουλος, Γρηγορόπουλος, Θεοδωρέλος, Βαγιανος, Ντίσιος, Λαφτσής, Παλιούρας Γ.Κ., Μπενέτος, Ρουκουτάκης, Γονίδης (Ζαφειρόπουλος Ηλ., Καρδάσης, Κατσιγιαννης, Κοντογόνης, Μαυρωνας).

Leave a Reply