Κ16: Όμιλος – Α.Ο. Ιλίου 1-3

Καλύτερη στη συνολική αγωνιστική εικόνα και σίγουρα πιο αποτελεσματική στην επανάληψη, η Κ16 του Α.Ο. Ιλίου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ηφαίστου και την αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου.

Μετά το άκαρπο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. Ο Όμιλος μείωσε από τη βούλα του πέναλτι, ωστόσο αμέσως μετά ο ρέφερι υπέδειξε ξανά την “εσχάτη των ποινών” για τον Α.Ο. Ιλίου αυτή τη φορά προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του πάγκου των γηπεδούχων που κόστισαν την αποβολή προπονητή και εκπροσώπου.

Οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν ή μάλλον σωστότερα η εκτέλεση εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ των Περιστεριωτών, αλλά λίγο πριν το τέλος βρήκαν τον δρόμο για ένα τρίτο γκολ και “τελείωσαν” το παιχνίδι.

Σκόρερς: 56′ (πεν.) Παπάς / 37′ Φλώρος, 43′ Θεοχάρης, 69‘ Κλεφτογιάννης.

Διαιτητής: Λαδογιάννης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πετρίδης, Ροζής, Zeneli, Καραβελάκης, Δρακωνάκης, Τρυφιάτης, Φακίτσας, Βασιλόπουλος, Νικολαΐδης, Ματσούκας, Παπάς (Μπικούλης, Παππάς, Μπαχας, Αραβανής, Ζαγορίτης).

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Μουργελας, Ζουγανέλης, Κιτσάκης, Fatija, Χατζηγιάννης,Ζορμπάς, Φλώρος, Θεοχάρης, Μανιάτης, Κλεφτοιάννης, Μολφέτας (Γεωργίου, Κωστάκος, Λαμπίρης).

Leave a Reply