Κ16: Φορτσάρουν πριν τα επίσημα

Μία από τις τελευταίες πρόβες για τα παιδικά τμήματα Ηφαίστου και Ηρακλή (υπάρχουν προγραμματισμένα φιλικά και για την Κυριακή), το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι Δημήτρης Καριώτης και Πέτρος Λεβέντης χρησιμοποίησαν νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από το δεύτερο παιδικό τμήμα (υπάρχουν δύο φιλικά την Κυριακή) και οι Πέτρος Πέτρου, Ανδρέας Κωνσταντούλιας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα διαθέσιμα στελέχη.

Για την ομάδα του Ηφαίστου έπαιξαν οι Τσέκερης, Βυτινιώτης, Ιακώβου, Αναστασίου, Ίβρος, Μικαελιάν, Λάτσι, Μαυρομάτης, Κοντός, Σκεντεράι, Τζαβάρας, Ευθυμιάδης, Γιαννακόπουλος, Μπαλάτσι, Λαμπρόπουλος, Αράπης, Γαβριήλ, Καρβουνιάρης.

Για τον Ηρακλή αγωνίστηκαν οι Φαράκλας, Σολδάτος, Τσαγδούρης, Γ.Χ. Παλιούρας, Γρηγορόπουλος, Ζησιμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Γ.Κ. Παλιούρας, Πολίτης, Αδαμόπουλος, Μπενέτος, Διαμάντης, Σακάι, Κριτσωτάκης, Θεοδωρέλος, Λέκκας, Ντίσιος, Κόκκιος, Σανδραμάνης, Μπουζούκας, Ρουνάι, Λαβούτας, Γονίδης.

Την Κυριακή, στις 13.30 στο Νταμάρι και στις 20.30 στους Αγίους Αναργύρους η Κ16 του Ηφαίστου αντιμετωπίζει τους Ατρόμητο και Αγίους Αναργύρους αντίστοιχα, ενώ στις 09.30 στη Χρυσούπολη η Κ16 του Ηρακλή παίζει με τη Θύελλα.

Leave a Reply