Κ16: Φοίνικας Π. – Ηρακλής Π 1-2

Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος ήρθε η νίκη της Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου, επί του αντίστοιχου τμήματος του Φοίνικα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χρόνου, αλλά στην επανάληψη το συγκρότημα του Πέτρου Πέτρου μπήκε πιο παθιασμένα στο χορτάρι και αφού έφερε στο παιχνίδι στα ίσα με το πρώτο φετινό γκολ του Δασκαλόπουλου που τελείωσε -περνώντας και τον τερματοφύλακα- τη φάση που δημιούργησε ο Σακάι, βρήκε και το νικητήριο γκολ 7 λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 20′ Πατέλης / 53′ Δασκαλόπουλος, 63′ Δαουλας.

Διαιτητής: Γκικόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Γκιολές, Δρέσιος, Φακιδάρης, Γιώτης Φ., Καμπουρίδης Θ., Πατέλης, Μπούζο, Καμπουρίδης Ι., Δέλγας, Κανταρης (Χάβαρης, Τσουκαλάς, Κολοβός, Καλαντζής, Λαμπρόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κρητσωτάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Δαουλας, Σακάι, Θεοδωρέλος, Σαρμπάνης, Μπενέτος, Δασκαλόπουλος (Αδαμόπουλος, Παλιούρας Γ.Κ., Φράγκος Μ. Φαράκλας).

Leave a Reply