Κ16: Φοίνικας Π. – Ιάσων 4-1

Η μπάλα τιμωρεί τα λάθη και ένα από τα μεγαλύτερα είναι η υπεροψία. Σαν αυτή που επέδειξε η Κ16 του Ιάσονα, που παρατάχθηκε στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλό της και το γρήγορο γκολ (3′) την έκανε να πιστέψει ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου, ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Η ομάδα του Μπάμπη Σαρρή παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική ομάδα, ήταν σοκαριστικά κυνική στην τελική προσπάθεια και με τέσσερα (!) γκολ μέσα σ’ ένα τέταρτο (48′ – 62′), όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι, αλλά έφτασε και σε μια ευρεία νίκη αυτοπεποίθησης, με σκορ 4-1.

Σκόρερς: 48′, 57′ Δέλγας, 60′ Καμπουρίδης Ι., 62′ Βάββας / 3′ Τσιραπίδης.

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Κουρουμπλής, Δρέσιος, Φακιδάρης, Γιώτης, Κολοβός, Πατέλης, Δέλγας, Καμπουρίδης Ι., Βάββας, Γκιολές (Μπούζο, Καμπουρίδης Θ., Σταυρινός, Καλαντζής, Λεγκεγκάι, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος).

ΙΑΣΩΝ: Πανόπουλος, Σχάσνι, Ρεβελης, Παπαϊωάννου, Γραμματικός, Σιδέρης, Ντάλλας, Κολιός, Τσιραπίδης, Ευαγγέλου, Τζιάκας (Κανιουρας, Μερεντίνης, Χριστόπουλος, Αντωνακόπουλος, Δεληβελιώτης, Σαγγιώτης)

Leave a Reply