Κ16: Φοίνικας-Ελπίδα Αγ.Αν. 2-1

Μόνη πρώτη και αήττητη (5 νίκες, 1 ισοπαλία) συνεχίζει η Κ16 του Φοίνικα Περιστερίου στον 12ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του τρίτου τμήματος της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων στη διοργάνωση.

Στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, οι νεαροί ποδοσφαιριστής του Δημήτρη Χιώτη σκόραραν στην έναρξη και στο φινάλε του πρώτου μέρους, κλέινοντας με σκορ ημιχρόνου 2-0.

Η προσπάθεια των φιλοξενουμένων να ξαναμπούν στο ματς πρόσφερε ένα γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης, αλλά καμία άλλη συνέχεια, ενώ αγωνίζονταν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού στη φάση του δεύτερου γκολ του Φοίνικα (34′) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας.

Σκόρερς: 4′ Παπαδόπουλος, 34′ Καραγιώργος / 40′ Μαυρομάτης.

Διαιτητής: Τσιάτσος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρόπουλος, Κασούνης, Zefi, Κοκκώνης, Σιδεράς Π., Παπαδόπουλος, Γκρανόπουλος, Βασιλάκης, Χρυσοστόμου, Καραγιώργος, Κοπελας (Ψυχάρης, Μακράκης, Νασίμποφ, Μαζαρος).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (3): Γκιουλής, Τσιαμάνης, Στασινόπουλος, Δημητριάδης, Λώλος, Μενούνος, Πρόκο, Γιατράς, Αρχοντης, Αθανασίου, Αλεξάτος (σέλιος, Μαυρομάτης, Γιαννόπουλος).

Leave a Reply