Κ16: Ολυμπιακός Ν.Λ. – Κηπούπολη 0-2

Η εμφάνιση του πρώτου μέρους έβαλε τις βάσεις για την εκτός έδρας επικράτηση της Κ16 της Κηπούπολης, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων, στο γήπεδο Ιλίου (0-2).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 0-1 και αρκετές καλές ευκαιρίες για περαιτέρω τέρματα, αλλά με την έναρξη της επανάληψης διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Σερίφη να σουτάρει και την απέλπιδα προσπάθεια αμυντικού πάνω στη γραμμή να μην αποσοβεί την παραβίαση.

Κάπου εκεί ήρθε η χαλάρωση που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι, αλλά ένα δοκάρι και δύο αναξιοποίητα τετ α τετ δεν τους το επέτρεψαν. Η Κηπούπολη είχε και αυτή τις δικές της στιγμές που επίσης δεν μεταφράστηκαν σε γκολ.

Σκόρερς: – / 11′ Σερίφης, 38′ (αυτ.) Γεωργακόπουλος.

Διαιτητής: Θώμογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ: Μπαλάσκας, Ρωιμπάς, Κυριακάκης, Γεωργακόπουλος, Γιατράς, Καπουλεράκος, Τσουκαλάς, Κουτσουρας, Ζώτος, Περεζίνι, Κασσανδριανός (Καραχάλιος, Υφαντής, Παρασκευόπουλος, Λούτφι).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Νότης, Τζαβάρας, Παυλάκος, Ντούμης, Σαββουλίδης, Ανδρονιώτης, Ζαραϊδώνης, Σαμούρης, Καμαρινός, Σερίφης, Παπαδόπουλος (Χρονάκης, Μπουκουρίτσι, Θεοχαρίδης, Γερονικολός, Παπακώστας).

Leave a Reply