Κ16: Κηπούπολη – Φοίνικας 2-3

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές, σύνθετες αλλά και ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν, αλλά και αμυντικές αμέλειες και λάθη, η Κ16 του Φοίνικα πήρε εκτός νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης, με σκορ 2-3 και έκανε το 2/2 στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Δυο φορές προηγήθηκε η Κηπούπολη και ισάριθμες ισοφάρισε ο Φοίνικας στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά να σταματούν τρεις φορές (42′ Τζαγκαράκης Ε., 47′ Σερίφης, 62′ Κατσάτσος) στα δοκάρια του Σταθόπουλου.

Στον αντίποδα, ο Φοίνικας που προειδοποίησε 1-2 φορές νωρίτερα, ολοκλήρωσε υποδειγματικά μία κόντρα επίθεση δύο λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης και “εξαργύρωσε” την καλοτυχία του σε τρίποντο.

Σκόρερς: 4′, 18′ (πεν.) Σερίφης / 14′ Καμπουρίδης, 30′ Καραγιώργος, 68′ Ηλιόπουλος.

Διαιτητής: Ναούμ.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Χρονάκης, Τζαβάρας, Σαββουλίδης, Ντούμης, Ανδρονιώτης, Σερίφης, Σαμούρης, Παπαδόπουλος, Θεοχαρίδης, Τζαγκαράκης Ν. (Κατσάτσος, Σιαφάκας, Σταμούλης, Καμαρινός, Τζαγκαράκης Ε., Ζαραϊδώνης, Παυλάκος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Τσίχλης, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Καμπουρίδης, Ζάμπακας, Μαρκαντωνάτος, Μπούζο, Μαγαλιός, Καραγιώργος, Ηλιόπουλος (Βασίλενας, Κατρισιώσης).

Leave a Reply