Κ16: Κηπούπολη – Φοίνικας 2-0

Ποδαρικό με νίκη στη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-’19 έκανε η Κ16 της Κηπούπολης, φιλοξενώντας το αντίστοιχο συγκρότημα του Φοίνικα Περιστερίου, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κοντά τις γραμμές και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος, το οποίο και διατήρησαν ως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι, του Μπάμπη Σαρρή, προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη, αλλά έδειξαν ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης στο δεύτερο μισό του γηπέδου, όπου η συμπαγής αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε τελικές προσπάθειες απειλής για την εστία τους.

Σκόρερς: 18′ Θεοχαρίδης, 22 Φαρμάκης Ι. / –

Διαιτητής: Γλάρος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μπίσκος, Δημοσθενιάδης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Τζαβάρας, Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης, Χαροκόπος, Παπαδόπουλος (Κατσάτσος, Τζαγκαράκης, Σούμπας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Γκιολές, Λεγκεγκάι, Κύρτσιος, Γιώτης, Κουρουμπλής Πατέλης, Βάββας, Χάβαρης, Δέλγας, Δρέσιος (Αναστασόπουλος, Καμπουρίδης, Λαμπρόπουλος, Μαγαλιός).

Leave a Reply