Κ16: Κηπούπολη – Ιάσων 3-1

Οι ενστάσεις για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις δεν αποσυντόνισαν την Κ16 της Κηπούπολης και δεν την εμπόδισαν να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να επικράτησει με σκορ 3-1 στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με πέναλτι που αμφισβητήθηκε στο 52ο λεπτό, αλλά η απάντηση της Κηπούπολης ήταν ακαριαία και εις διπλούν.

Πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη πάρει το προβάδισμα, με πλασέ των Σερίφη και Τσίκο και τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, “κλείδωσαν” το τρίποντο με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σερίφη, αφού προηγουμένως είδαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει δύο τέρματα των Σερίφη και Γιάννη Φαρμάκη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη πήραν το πρώτο τους εντός έδρας τρίποντο στη δεύτερη φάση (μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και την ισοπαλία με τον Ήφαιστο), κάτι που είχε πετύχει ήδη στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σκόρερς: 53′, 66′ Σερίφης, 55′ Τσίκο / 52′ Σιδέρης.

Διαιτητής: Κοσκινάς.

Για την Κηπούπολη έπαιξαν οι Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Δουμας, Σκαμάνης, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Θεοχαρίδης, Χαροκόπος, Τσίκο, Τζαβάρας, Ζούγρης και Κατωπόδης.

Leave a Reply