Κ16: Κηπούπολη – Ηρακλής 3-1

Εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος Κ16 των ισχυρών της ΕΠΣΑ και πλέον η Κηπούπολη ψάχνει απλά το καλύτερο πλασσάρισμα στην τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη επικράτησαν με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή, που έμεινε με 10 παίκτες λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν αποχώρησε τραυματίας ο Ζενέτος, χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης στον πάγκο.

Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, το σκορ ήταν ήδη 2-0, με δύο δυνατά σουτ (εντός και εκτός περιοχής αντίστοιχα) και έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν λίγο νωρίτερα πέναλτι σε σύγκρουση Παυλάτου-Γκούντουβα και τον διαιτητή να διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Μπενέτος μείωσε με ατομική ενέργεια και πλασέ σε 2-1 για τον Ηρακλή, αλλά εντός πενταλέπτου η Κηπούπολη “απάντησε” με δυνατό σουτ του Σούμπα για το τελικό 3-1, σ’ έναν εξαιρετικά επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στις δύο περιοχές.

Ουσιαστικό και αποτελεσματικό παιχνίδι από την Κηπούπολη με μεγάλη κατοχή μπάλας, αξιοσημείωτη προσπάθεια από τον Ηρακλή που για μία ακόμη φορά αγωνίστηκε με τον Μάριο Φράγκο υπηρεσιακό τερματοφύλακα, τον δεύτερο τερματοφύλακα (Ρότσι) ως αμυντικό και με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Σκόρερς: 4′ Μιχαλόπουλος Π., 14′ Σερίφης, 46′ Σούμπας / 42′ Μπενέτος.

Διαιτητής: Τράντας. Βοηθοί: Σερμέτης, Θωμάς.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Ζούγρης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Μιχαλόπουλος Π., Σαββουλίδης, Τζαγκαράκης, Σερίφης, Τσίκο (Ανδρονιώτης, Κατωπόδης, Δημοσθενιάδης, Γερονικολός, Μιχαλόπουλος Σ., Κατσάτσος, Θεοχαρίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φράγκος Μ., Φράγκος Α., Γρηγορόπουλος, Ζησιμόπουλος, Ρότσι, Δασκαλόπουλος, Ζενέτος, Σακάι, Γκούντουβας, Μπενέτος, Σαρμπάνης.

Leave a Reply