Κ16: Κηπούπολη – Α.Ε. Ιλίου 3-1

Με την Κηπούπολη καλύτερη, αλλά το ρευστό 2-1 (σκορ ημιχρόνου) να διατηρείται έως τα τελευταία λεπτά, η αναμέτρηση των Κ16, Κηπούπολης και Α.Ε. Ιλίου παρέμενε ανοικτή και το βαθμολογικό διακύβευμα διεκδικίσιμο.

Ένα λεπτό πριν την εκπνοή, βρήκαν τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι, με τον Σταματογιαννόπουλο από ασίστ Δημητριάδη, γέρνοντας οριστικά την πλάστιγγα προς το μέρος τους.

Είχαν προηγηθεί στο πρώτο 35λεπτο το γρήγορο γκολ του Στάμου (από ασίστ Βούρτση) και η εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου, στα οποία απάντησαν με σκολ στο 25′ οι φιλοξενούμενοι, μειώνοντας το προβάδισμα στο ένα τέρμα.

Σκόρερς: 4′ Στάμου, 69′ Σταματογιαννόπουλος, 20′ Δημητρίου / 25′ Περήφανος.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Δημητρίου, Βούρτσης, Λόντος, Γερεντές, Μπαρδώσας, Στάμου, Κατσακούλας Κ., Κατσακούλας Π., Σταματογιαννόπουλος, Βενέτης (Κολοκυθάς, Κόκλας, Γιωργης, Κλειδαράς, Δημητριάδης, Κατρισιώσης, Τσακοπιάκος).

Α.Ε. ΙΛΙΟΥ: Giorba, Μούτσιος, Γιανκούλα, Τσιαλλης Ι., Καραμέτος, Βαλεντης, Περήφανος, Κουκης, Τσιαλλης Θ., Κόπελας, Σκεντάι (Ζαγκλακας, Τάσσης, Παπαδόπουλος, Λωλας, Πιττακίδης, Προύντζος, Κοκκώνης).

Leave a Reply