Κ16: Κηπούπολη – Ατρόμητος Αθ. 2-4

Με την Κηπούπολη να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να παίρνει προβάδισμα το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, το παιχνίδι άρχισε να θυμίζει την ισοπαλία του περσινού πρώτου γύρου στο ίδιο γήπεδο (1-1).

Ωστόσο ο Ατρόμητος που κέρδισε αμέσως μέτρα στο χορτάρι γυρισε το παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (1-2), ενώ είχε και δοκάρι σε εντυπωσιακό σουτ του Μουτση.

Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα του “αστεριού” διεύρυνε το προβάδισμά της και κάπου εκεί εξέλιπαν τα ερωτήματα για τον νικητή. Η Κηπούπολη βέβαια δεν το έβαλε κάτω, μείωσε με τον Σερίφη και είχε και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, για να κλείσει περαιτέρω την ψαλίδα του σκορ.

Το τελικό 2-4 διατήρησε τον Ατρόμητο στην κορυφή σε ισοβαθμία (στους 18 πόντους), αλλά με καλύτερη επίθεση από τον Αίμο Πετρούπολης.

Σκόρερς: 12′, 60′ Σερίφης / 21′ Πατσατζόγλου, 31’Μούτσης, 38′, 46′ Τσιονάκας.

Διαιτητής: Μεντζελόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Νότι, Ζαραϊδώνης, Τζαβάρας, Σιαφάκας, Ντούμης, Σαββουλίδης, Θεοχαρίδης, Σαμούρης, Κατσάτσος, Σεριφης, Τζαγκαράκης Κ. (Τζαγκαράκης Ν., Παπαδόπουλος, Παυλάκος, Μπουκουρίτσι, Ανδρονιώτης, Χρονάκης, Καμαρινός)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ριπής, Παπουλίδης, Παναγιώτου, Μπαμπάνης, Θεοδωρής, Πατσατζόγλου, Γιαννη, Κασβίκης, Μουτσης, Τσιονάκας, Ζήκος (Καλυκας, Κλεωνάκος, Λινάρδος, Κατσουρος).

Leave a Reply