Κ16: Κηπούπολη – Ατρόμητος Αθ. 0-1

Η αναμέτρηση των Κ16, Κηπούπολης και Ατρομήτου Αθηνών, ήταν από τα παιχνίδια που σε αντίθεση με το τελικό σκορ (0-1 για τον Ατρόμητο), αναδεικνύει αμφότερους τους αντιπάλους ως κερδισμένους.

Τον Ατρόμητο γιατί απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι έχει την εμπειρία, την ποιότητα, τις παραστάσεις και το καθαρό μυαλό για να κερδίσει παιχνίδια λεπτομερειών, χωρίς να παρεκκλίνει του αγωνιστικού του πλάνου,

και την Κηπούπολη, γιατί ενώ μπορούσε να μπει σε μία διαδικασία διαχείρισης της ισοπαλίας που παρέμενε μετά από σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού, επέμεινε -χωρίς ποδοσφαιρική αφέλεια- στη διεκδίκηση της νίκης.

Η υποψία επιθετικού φάουλ στο νικητήριο γκολ του Γεροδημήτρη, που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα σε ριμπάουντ, μετά από κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, “ακυρώνεται” από το γεγονός ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή στην πρώτη φάση.

Σκόρερς: – / 58′ Γεροδημήτρης.

Διαιτητής: Γαλαριώτης. Βοηθοί: Φούκας, Σούλι.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μπίσκος, Τζαβάρας, Ζούγρης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Φαρμάκης Ι., Σαββουλίδης, Σερίφης, Σκαμάνης, Θεοχαρίδης (Χαροκόπος, Τσίκο, Δουμας, Κατσάτσος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σοφούλης, Γεωργόπουλος, Παπαμαύρος, Ρήγος, Σάσσαλος, Ντόκο, Δαλαμήτρας, Άχμετ, Σέλι, Γεροδημήτρης, Τουφεξίδης (Βλαχόπουλος, Γκίτσας, Περιβολαράκης, Ρούστα, Δράκος).

Leave a Reply