Κ16: Κηπούπολη – Αίμος Πετρ. 2-2

Σ’ ένα παιχνίδι από αυτά που τονίζουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου από την καλή κι από την ανάποδη, οι Κ16, Κηπούπολης και Αίμου Πετρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Ανέλπιστη ισοπαλία για τους Πετρουπολιώτες που εκμεταλλεύτηκαν σε απόλυτα νούμερα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και επέστρεψαν από το εις βάρος τους 2-0, την ίδια ώρα που η ομάδα του Δημήτρη Τσουκνάκη μετρούσε δοκάρια (5 ή 6!) και απωλεσθέντα τετ α τετ μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το τελικό σκορ δεν ήταν δίκαιο αλλά επιβράβευσε τη θέληση των φιλοξενουμένων να μείνουν στο παιχνίδι και τιμώρησε την αναποτελεσματικότητα των γηπεδούχων να το κάνουν δικό τους πέραν πάσης αμφισβήτησης.

Σκόρερς: 27′ Σερίφης, 40′ Κλειδής / 51′ Μηδελιάς, 53′ Ζαπαντιώτης.

Διαιτητής: Κατελανάκης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Μανώλης, Μπίσκος, Δημοσθενιάδης, Ζούγρης, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Δουμας, Σαββουλίδης, Σερίφης, Τσίκο, Μιχαλόπουλος, Χαροκόπος, Παπαδόπουλος, Κατωπόδης, Κατσάτσος, Σούμπας.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Τσιλιμάντος, Λεγάτος, Κυρογλου, Μανταλόβας, Σπαθης, Μηδελιάς, Χαλκιάς, Νάτσιος, Ανδρέου, Μάλλης, Μάρης, Ποσοτίδης, Λεβέντης, Ζαπαντιώτης.

Κ14: Κηπούπολη – Απόλλων Σμ. 1-6

Παιχνίδι που πληγώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά τονώνει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό για την Κ14 της Κηπούπολης που ηττήθηκε με το βαρύ 1-6, από το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα εύκολα γκολ που δέχθηκε, αλλά και τα… εύκολα γκολ που δεν πέτυχε, ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων και έδωσαν πλασματικές -ως προς την αγωνιστική εικόνα- διαστάσεις στο σκορ.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ζαχαράκης και έπαιξαν οι Σταμούλης, Σαμουρης, Παπαδόπουλος Π., Σιαφάκας, Παυλάκος, Τζαβάρας, Ρήγας, Ζαραϊδώνης, Σκαμάνης, Τζαγκαράκης, Μπαλιώτης, Γερεντές, Παπαδόπουλος Σπ., Ζαχαράκης, Μπουκουρίτσι και Δημητρίου.

Leave a Reply