Κ16: Κηπούπολη – Ήφαιστος 1-1

Η ισοπαλία 1-1 μπορεί να μην ήταν το πιο δίκαιο, βάσει ευκαιριών, αλλά ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης των Κ16, Κηπούπολης και Ηφαίστου, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Η Κηπούπολη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τους φιλοξενούμενους στη διάρκεια του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να αξιοποιήσει κάποια από τις 3-4 τελικές που είχε εντός εστίας.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ισορρόπησε και σε χρόνο που οι λεπτομέρειες έδειχναν και πάλι να κλίνουν προς το μέρος των γηπεδούχων, ο Ήφαιστος πήρε το προβάδισμα στο σκορ και φάνηκε να βάζει ισχυρή παρακαταθήκη για το διπλό, με επτά λεπτά να απομένουν για την εκπνοή του 70λεπτου.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του χρόνου και από λάθος των φιλοξενουμένων, η Κηπούπολη έφτασε στο 1-1, που έδωσε από ένα βαθμό και στις δύο ομάδες, ως επιβράβευση για την μαχητικότητα και την αγωνιστική εικόνα, σ’ ένα παιχνίδι με πολυάριθμη εκπροσώπηση στην εξέδρα.

Σκόρερς: 68′ Σερίφης / 63′ Μαστροκώστας.

Διαιτητής: Κοπαλας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Θεοχαρίδης, Σκαμάνης, Σερίφης, Φαρμάκης Ι., Μιχαλόπουλος (Κατσάτσος, Τζαβάρας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Ιακώβου, Πετράς, Λαμπρόπουλος, Βλαχιώτης, Κακουλίδης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Γαλλιός, Μαχαίρας, Καρούμπης, Τζαβάρας).

(Η κεντρική φωτογραφία είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε με το ίδιο σκορ στο ΕΑΚ Ηφαίστου)

Leave a Reply