Κ16: Κηπούπολη–Α.Ο.Περιστερίου 0-2

Νίκη που διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στις προνομιούχες θέσεις πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ πέτυχε ο Α.Ο. Περιστερίου επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, τερματίζοντας το νικηφόρο σερί 4 αγώνων των γηπεδούχων που τους οδήγησε στην πρώτη πεντάδα του 7ου ομίλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, “εξαργυρώνοντας” τις ευκαιρίες τους (το πρώτο από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ), σε αντίθεση με την ομάδα της Κηπούπολης, που εκτός του δοκαριού (Τσίκο) που δεν της επέτρεψε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση στο 44′, λειτούργησε επιπόλαια στην τελική προσπάθεια.

Σκόρερς: – / 30′, 54′ Μπρκόβιτς.

Διαιτητής: Κουκόπουλος. Βοηθοί: Λαδογιάννης, Φούκας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Σαββουλίδης, Σκαμάνης, Φαρμάκης Ι., Κατσάτσος, Σερίφης, Θεοχαρίδης (Σούμπας, Τζαγκαράκης, Δημοσθενιάδης, Γερονικολός, Τσίκο, Ανδρονιώτης, Χαροκόπος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Μητρόπουλος, Μπέσιος, Παπαχριστοδούλου, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Πάπα (Γκουμάς, Μπαρδάκης, Ασπρομάτης, Λυμπέρης, Παντελής).

Leave a Reply