Κ16: Καματερό – Ήφαιστος 0-2

Στην τελική ευθεία βγάζει χαρακτήρα. Δεύτερο “must win” παιχνίδι για την Κ16 του Ηφαίστου, αυτή τη φορά στην δύσκολη έδρα του Καματερού και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη έκαναν όλα όσα έπρεπε για να φύγουν με το τρίποντο και να εδραωθούν πλέον σε θέση πρόκρισης στην τελική φάση.

Παρά τις απουσίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι (Περιστέρης, Σίνα, Γαλλιός), οι “ερυθρόλευκοι” δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα στη διάρκεια του 70λεπτου, αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις που ο Στασινόπουλος την πρώτη και ο Καριώτης δύο διαδοχικές φορές τη δεύτερη, είπαν “όχι” στην παραβίαση της εστίας τους.

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες εκτός των δύο γκολ που σημείωσαν (ένα σε κάθε ημίχρονο, με κόντρα τον άνεμο στην επανάληψη), είχαν και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, με τους Καρούμπη (πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο τερματοφύλακας), Μαστροκώστα και Λιούκα.

Σκόρερς: – / 33′ Κολοκώτσιος, 47′ Καρούμπης.

Διαιτητής: Ίσσα. Βοηθοί: Φιλίππου.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιακης, Σκουλάς, Αποστολίδης, Ροδίτης, Ζενέλι, Μπερικος, Τόλλιας, Μονεμβασίτης, Ελευθερόγλου, Κούκι, Κεραμυδάς (Κυρίτσης, Βλαστός, Κολλας, Ρισσάκης, Χαλιμούρδας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσέκερης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Ιακώβου, Πετράς, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Καρούμπης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Φράρος, Τζαβάρας, Καριώτης, Βλαχιώτης, Καρβουνιάρης).

Leave a Reply