Κ16: Καλαμάκι – Ηρακλής 2-1

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο λαός μας και η Κ16 του Ηρακλή που δέχθηκε γκολ στο 40ό δευτερόλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησής της με το Καλαμάκι, τα είδε όλα να στραβώνουν από νωρίς.

Παρ’ ότι ισοφάρισε με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι φάσεις στην αντίπαλη περιοχή περνούσαν αναξιοποίητες, ενώ το Καλαμάκι στη τρίτη (!) επίσκεψή του στα καρέ των Περιστεριωτών, σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Καλαμακίου ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο χορτάρι και ουσιαστικοί στη διαχείριση του χρόνου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Σκόρερς: 1′ Λιοφάγος, 31′ Καλογιάννης / 15′ Φράγκος Μ.

Διαιτητής: Κορρές.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σκαρτάδος, Μπάρμπας, Κώτσιας, Κόκιος, Παπαδόπουλος, Αζις, Χιλιος, Λιοφάγος, Τσουκαλάς, Παυλίδης, Καλογιάννης (Νταντιδάκης, Γιακουμάτος, Τζώλος, Μπαγλατζής, Παππάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαράκλας, Γρηγορόπουλος, Παλιούρας Γ.Χ., Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Δαουλας, Δούλκαρης, Δασκαλόπουλος, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Ζενέτος (Θεοδωρέλος, Παλιούρας Γ.Κ., Σακάι).

Leave a Reply