Κ16: Ιπποκράτης – Φοίνικας 0-1

Παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία (που θα ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα), η αναμέτρηση των Κ16, Ιπποκράτη και Φοίνικα, από αυτά που λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Το πρωί του Σαββάτου, στο γήπεδο Ηφαίστου, αυτές οι λεπτομέρειες ήταν τα δύο δοκάρια των Παπαλάιου και Βαλμά στο πρώτο μέρος που δεν έγιναν γκολ και το πέναλτι που παραχώρησε στην επανάληψη ο Πατέλης και έγινε γκολ από τον Αρβανιτίδη για τους φιλοξενούμενους.

Ταυτόχρονα με την υπόδειξη της “εσχάτης των ποινών”, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού σύμφωνα με τον διαιτητή “στο 62′ λεπτό παρατήρησα τον Πατέλη Ι. με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα χρησιμοποίησε με πρόθεση τα χέρια του για να την αποκρούσει”.

Σκόρερς: – / 62′ (πεν.) Αρβανιτίδης.

Διαιτητής: Κατώνης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Πατέλης, Παλασκώνης, Λιόρης, Γραμματικός, Θεοδωρακόπουλος, Παπαλάιος, Παππάς, Βαλμάς, Ανδριώτης, Καπετανάκης (Μηδελλιάς, Πολυχρονάκης, Ρακιντζάκης, Μπαριανος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρόπουλος, Γεωργόπουλος, Zefi, Σιδεράς Π., Αρβανιτίδης, Κασούνης, Γκρανόπουλος, Αγγελόπουλος, Χρυσοστόμου, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος (Κοκκώνης, Νασίμποβ, Μακράκης, Ανδριανάκος).



Leave a Reply