Κ16: Ιπποκράτης – Αίμος Πετρ. 2-1

Στην τελευταία φάση του αγώνα και με αριθμητικό μειονέκτημα πέτυχε το γκολ της νίκης η Κ16 του Ιπποκράτη, επικρατώντας με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αίμου Πετρούπολης, στο γήπεδο Ηφαίστου.

Στο 65′ είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Παπαλάιος (είχαν γίνει οι 4 αλλαγές που είχε στη διάθεσή του ο Βασίλης Καραγκούνης) και στο 70′ από εκτέλεση κόρνερ πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Γραμματικός και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Δύο μεγάλες φάσεις είχε το πρώτο μέρος, με οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής για τους φιλοξενούμενους κι ένα ανεπιτυχές τετ α τετ του Καπετανάκη, χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις το δεύτερο 35λεπτο, αλλά με τον Ιπποκράτη να φτάνει συχνότερα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: 40′ Παπαροδόπουλος, 70′ Γραμματικός / 33′ Μπουντασης.

Διαιτητής: Καράμπελας.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Λιορης, Γραμματικός, Θεοδωρακόπουλος, Παπαλάιος, Παππάς, Καπετανάκης, Μηδελλιας, Παλασκώνης, Παπαροδόπουλος, Βαλμάς (Μανουσος, Χριστόδουλος, Ρακιντζάκης, Μπαριανος).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Πονηρός, Σαραντζόγλης, Γκάγκας, Μπουντασης, Τσεκούρας, Ντικούλης, Μπιτης, Σκουτερης, Ταμπάκης, Ξαγοράρης, Μεξάκης (Ταγκας, Σταθόπουλος).



Leave a Reply