Κ16: Ιάσων – Ήφαιστος Π. 0-0

Δύο βαθμούς άφησε στο Ίλιον η Κ16 του Ηφαίστου Περιστερίου, μένοντας στο 0-0, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη δεν δέχθηκαν πολλές φάσεις στο αμυντικό τους τριτο, εξουδετερώνοντας την πλειονότητα ττων γεμισμάτων με τα οποία επιχειρούσαν να απειλήσουν οι γηπεδούχοι, αντίθετα έπαιξαν πιο στρωτό ποδόσφαιρο και είχαν καλές ευκαιρίες, για πετύχουν το νικητήριο γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Το τελικό 0-0 διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες (με τον Ιάσονα να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο) και κράτησε τον Ήφαιστο δύο βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο (με τον ίδιο αριθμό αγώνων).

Διαιτητής: Θώμογλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Σίνα, Ιακώβου, Λαμπρόπουλος, Φράρος, Κακουλίδης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Γαλλιός, Βυτινιώτης, Καρούμπης, Τσέκερης, Πετράς, Μαχαίρας, Βλαχιώτης).

Κ14: Ήφαιστος – Απόλλων Σμ. 1-2

Για μία ακόμη φορά, η Κ14 του Ηφαίστου δεν αξιοποίησε τα καλά της διαστήματα στο χορτάρι και “πλήρωσε” αστοχίες και επιπολαιότητες στο αμυντικό της τρίτο, γνωρίζοντας την ήττα από το αντίστοιχο συγκρότημα του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 1-2.

Παρ’ ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Βακρά ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα με αυτογκόλ από σέντρα σουτ του Τσέλιου, το γκολ που δέχθηκαν με το… καλημέρα του αγώνα και είχαν φάσεις για να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση, οι προσπάθειές τους δεν ευοδ΄ψθηκαν και τιμωρήθηκαν (ξανά) γι αυτό.

Σκόρερς: 14′ Ανεχίτε (αυτ.) / 3′ Κατσαμπης, 40′ Σιώπας.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς, Χατζούδης, Κατσακούλας Κ., Βυτινιώτης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Γκέρτσος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Έντρι (Κανελλόπουλος, Κοσμίδης, Λαμάι, Δαλετζης).

Leave a Reply