Κ16: Θύελλα Π. – Φοίνικας 0-0

Το τελικό 0-0 δίνει μία εντελώς πλασματική εικόνα για την αναμέτρηση των Κ16, Θύελλας και Φοίνικα Περιστερίου, στο χωμάτινο γήπεδο επί της Λεωφόρου Αναπαύσεως (πρ. Αγ. Ιεροθέου).

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις για γκολ και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την αγωνιστική εικόνα, αλλά και τους γηπεδούχους που προσπάθησαν περισσότερο για τη νίκη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Θανάση Κοντοδήμα και Μπάμπη Σαρρή είχαν εξοικείωση με το χωμάτινο γήπεδο (αφού και ο Φοίνικας φιλοξενήθηκε όλη την περσινή χρονιά εκεί) και αυτό βοήθησε να έχει έναν σχετικά γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι. Πιο ευδιάθετοι της Θύελλας, πιο επιφυλακτικοί στις προσωπικές μονομαχίες οι φιλοξενούμενοι.

Σκόρερς: – / –

Διαιτητής: Κατελανάκης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κατέ, Πετρίσης, Χατζής, Αγάθος, Μπισάι, Τζέραλντ, Τσουλος, Χαλιλόπουλος, Τεχελισβίλι, Ζούγρας, Δεληγιάννης (Κουτσομπίνας, Δρούλιας, Πλούμης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Αναστασόπουλος, Λεγκεγκάι, Κύρτσιος, Γιώτης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Κουρουμπλής, Καμπουρίδης, Χάβαρης, Κανταρης (Πατέλης, Δέλγας, Γκιολές, Καλαντζής, Φακιδάρης, Μαγαλιός).

Leave a Reply