Κ16: Θύελλα Π.-Α.Ο. Περιστερίου 1-2

Με το τρίποντο της νίκης έφυγε από τη Χρυσούπολη η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 1-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Θύελλας Περιστερίου και είναι στις ομάδες της κορυφής με 10 βαθμούς, όντας η μόνη που δεν ξεκίνησε με βαθμολογικό μπόνους τη δεύτερη φάση.

Αξιοποιώντας μία μόνο από τις στιγμές τους κοντά στην αντίπαλη εστία, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου έκλεισαν το πρώτο μέρος με καλύτερη εικόνα στο χορτάρι και προηγούμενοι με 0-1, μετά από εκτέλεση κόρνερ και απευθείας αριστερό βολέ του Κατσίκη.

Περισσότερο μοιρασμένο παιχνίδι στην επανάληψη, από ένα γκολ για τις δύο ομάδες και χωρίς να περισσέψουν οι κλασικές ευκαιρίες μπροστά στους δύο γκολκίπερ.

Σκόρερς: 47′ Λίτσο / 15′, 38′ Κατσίκης.

Διαιτητής: Γκέτσος. Βοηθοί: Σπυρέλης, Μάντζιαρης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Παπαδόπουλος, Αλιάι, Καίνιχ, Σπανός, Τζουρμανάς, Λίτσο, Μπινέρι, Βάσα, Ζάγκας, Αραπάι, Κερίμι (Χίλα, Μητσάκος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαουλας, Δουλής, Κοριώζος, Λυμπέρης, Πλευρίτης, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Πήλιουρας, Κατσίκης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Μπαρδάκης, Μανος, Φατούρος).

Leave a Reply