Κ16: Θύελλα Π. – Α.Ο.Περιστερίου 1-1

Στο τέλος μίλησε η πολυτέλεια των δύο αποτελέσμάτων και με το τελικό 1-1 η Θύελλα Περιστερίου ήταν αυτή που ανέβηκε στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης του Α’ γύρου (ισοβάθμησε με τους Τράχωνες τους οποίους νίκησε με 1-2 στο γήπεδο Αλίμου) και θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση με το βαθμολογικό μπόνους του ενός βαθμού, με τον Α.Ο. Περιστερίου να περιορίζεται στην πέμπτη θέση και το εισιτήριο συμμετοχής στον 7ο όμιλο των ισχυρών.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ελαφράς υπεροχής, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους “πράσινους” να παίρνουν το προβάδισμα και να κλείνουν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 1-0 και τον Όμιλο να αντιδρά στην επανάληψη, να ισοφαρίζει στα μέσα της και να έχει 1-2 καλές στιγμές για να πάρει το παιχνίδι και να καρπωθεί τα πλεονεκτήματα της νίκης.

Σκόρερς: 14′ Λίτσο / 57′ Βότσι.

Διαιτητής : Αρβανίτης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Παπαδόπουλος, Μπραχίμι, Χλιλα, Κερίμι, Βάσα, Σπανός, Λίτσο, Μπινέρι, Τζουρμανάς, Ζούγρας, Μπολης (Κουτσομπίνας, Αλιάι, Ζάγκας).

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανος, Δουλής, Θεοδωρόπουλος, Λυμπέρης, Πλευρίτης, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Πήλιουρας, Κατσίκης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βότσι, Γκινάι, Φατούρος, Δαουλας, Κοριώζος, Λάζη).

Leave a Reply