Κ16: Ήφαιστος Π. – Ατρόμητος Αθ. 2-3

Ματσάρα πέντε αστέρων, όσα και τα γκολ που σημειώθηκαν, η αναμέτρηση των Κ16, Ηφαίστου και Ατρομήτου. Τελικά, ο Ατρόμητος κατάφερε με ανατροπή στην ανατροπή, να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το ΕΑΚ Ηφαίστου, διατηρώντας την πρώτη βαθμολογική θέση και αυξάνοντας τη διαφορά σε έξι (και περισσότερους) βαθμούς από τους διώκτες του.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Καριώτη και Σάκη Σάσσαλου πρόσφεραν όμορφο θέαμα, με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Ατρόμητος πήρε πρώτος το προβάδισμα με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, αλλά ο Ήφαιστος έφερε το ματς στα ίσα πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους και ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση (2-1) στο 47′.

Η εμπειρία του Ατρομήτου σε καταστάσεις και διοργανώσεις υψηλής έντασης ήταν αυτό που μέτρησε στο φινάλε, όταν οι ποδοσφαιριστές του εκμεταλλεύτηκαν τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων που έμειναν ψηλά στο γήπεδο κυνηγώντας ένα ακόμη γκολ, τους χτύπησαν στην πλάτη της άμυνας και εντός τριλέπτου μετέτρεψαν το 2-1 σε 2-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Σκόρερς: 29′ Κολοκώτσιος, 47′ Μαστροκώστας / 20′, 57′ Δαλαμήτρας, 55′ Λάγγας.

Διαιτητής: Αθανασίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Περιστέρης, Ιακώβου, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Καρούμπης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Φράρος, Γαλλιός, Πετράς, Βλαχιώτης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Δήμος, Λεουνάκης, Ράπτης, Καραμάνης, Ντόκο, Μπισύρης, Γεροδημήτρης, Δαλαμήτρας, Πάζα, Μαντέλης (Λουκόπουλος, Ντουλέ, Παροτσίδης, Σοφούλης, Λάγγας, Λάμπρου).

Leave a Reply