K16: Ηρακλής Π. – Α.Ο.Περιστερίου 1-3

 

Με περισσότερες και καλύτερες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου επικράτησε με σκορ 1-3, του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή , το απόγευμα της Κυριακής, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου, με υψηλότερο βαθμό ομοιογένειας και συνεργασίας, έλεγξαν το παιχνίδι, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στο δεύτερο μισό του γηπέδου και σε φάση οργανωμένης επίθεσης, αλλά και στην κόντρα και δίκαια έφτασαν στη νίκη και το τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Πέτρου Πέτρου χρειάζεται ακόμη προπονητικές βάρδιες για να δέσει ως σύνολο (στην ουσία πρόκειται για το περσινό δεύτερο παιδικό τμήμα, αφού το πρώτο “μετακόμισε” στην Κ18) και να εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Σκόρερς: 34′ (πεν.) Γ.Χ. Παλιούρας / 4′, 25′ Κατσίκης, 44′ Τσακλανος.

Διαιτητής: Παναγιωτακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κριτσωτάκης, Γρηγορόπουλος, Γ.Χ. Παλιούρας, Σολδάτος, Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Αδαμόπουλος, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Ζαφειρόπουλος Η. (Γ.Κ. Παλιούρας, Τσαγδουρης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Τσιλεπής, Πάπα, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Τσακλανος (Λυμπέρης, Πλευρίτης, Μπαρδάκης, Ασπρομάτης, Παντελής)

Leave a Reply