Κ16: Ηρακλής Π. – Ιάσων 2-1

Πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και αποφασιστική στις προσωπικές μονομαχίες, η Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα, με σκορ 2-1.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου να αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, κατακτώντας εν τέλει το “τρίποντο”.

Οι φιλοξενούμενοι, του Ιάσονα, παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Σκόρερς: 3′ Μπενέτος, 42′ Φράγκος Μ. / 26′ Παπαϊωάννου.

Διαιτητής: Βρανάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κριτσωτάκης, Γρηγορόπουλος, Γ.Χ. Παλιούρας, Σολδάτος, Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Αδαμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Πολίτης (Τσαγδούρης, Ζαφειρόπουλος Ηλ., Γ.Κ. Παλιούρας, Ζαφειρόπουλος Δ.)

ΙΑΣΩΝ: Πανόπουλος, Τίκα, Παπαϊωάννου, Μερεντίνης, Αρβανίτης, Γραμματικός, Ντάλλας, Σάχνι, Κανιουρας, Ευαγγέλου, Ρεβελης (Δεληβελιώτης, Παπουτσάκης, Μπαλτάς, Ντέμκας).

  • Στο 68′ τραυματίστηκε μετά από πτώση στον αγωνιστικό χώρο ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Βαλάντης Πολίτης και ο ιατρός της αναμέτρησης Δ. Ανδριόπουλος συνέστησε νοσοκομειακή εκτίμηση, για να διαπιστωθεί εάν υπέστη κάταγμα στην κερκίδα.

Leave a Reply