Κ16: Ηρακλής Π. – Απόλλων Σμ. 2-1

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, πέτυχε το βράδυ της Κυριακής η Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου, δείχνοντας και στην πράξη το πόσο έχει αδικήσει τον ίδιο της τον εαυτό στη δεύτερη φάση της φετινής διοργάνωσης.

Έχοντας μάλιστα τέσσερα στελέχη της Κ14 (γενν. 2005), απέναντι σε μία ομάδα που αποτελείτο αποκλειστικά από γεννηθέντες του 2003, το συγκεκριμένο τρίποντο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, έστω κι αν υπήρξε και η βοήθεια της τύχης, τουλάχιστον στα δύο δοκάρια της ομάδας του Απόλλωνα, ένα σε κάθε ημίχρονο (και τις δύο φορές οριζόντιο – από εκτέλεση φάουλ και δυνατό σουτ εκτός περιοχής).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου χαμογέλασαν μετά από καιρό, ενώ μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, πίσω στο σκορ με 0-1, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπενέτο για να ισοφαρίσουν νωρίτερα.

Τελικά το πέτυχαν στο 44′ με τον Ζάρκαλη που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος, σε εκτέλεση φάουλ του Γκούντουβα και ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση, με τον Γκούντουβα, που βγήκε τετ α τετ σε μπαλιά του Μπενέτου και δεν αστόχησε.

Σκόρερς: 44′ Ζάρκαλης, 56′ Γκούντουβας / 20′ Αράπι.

Διαιτητής: Παπαπαύλου. Βοηθοί: Φούκας, Σερμέτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ρότσι, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Τσαγδουρης, Θεοδωρέλος, Δούλκαρης, Σακάι, Δασκαλόπουλος, Γκούντουβας, Μπενέτος, Ζάρκαλης Δ. (Μαγκίτσας, Σιταράς, Κομπορόζος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Αθανασόπουλος, Σκλαβενίτης, Πέτρου, Γκόγκος, Παπανίκος, Παπουτσής, Μαντζουφας, Παπανδρέου, Βλαχάκος, Αράπι, Λέλος (Φαρογιάννης, Καλύβας, Μουστάκας, Γιάχο, Γκέρμπεσης, Ρεΐσης, Βιέρο).

Leave a Reply