Κ16: Ηρακλής – Κηπούπολη 1-1

Οι Κ16 Ηρακλή και Κηπούπολης είχαν από ένα ημίχρονο, πέτυχαν από ένα γκολ και εν τέλει πήραν από έναν βαθμό, μετά τη βραδινή αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι γηπεδούχοι του Πέτρου Πέτρου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έλεγξαν τη ροή της αναμέτρησης στο πρώτο 35λεπτο, παίρνοντας και κρατώντας το προβάδισμα στο σκορ ως την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Τσουκνάκη να είναι πιο επιθετικοί, διεκδικώντας την επιστροφή στο παιχνίδι και μετά από δύο δοκάρια (Μπίσκος, Σερίφης), να βρίσκουν στο φινάλε της αναμέτρησης το γκολ που έφερε στο παιχνίδι στα ίσα.

Γκολ που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, λόγω του ότι σημειώθηκε με υπερέκταση του ποδιού του επιθετικού που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα (σωστά κατακυρώθηκε), ενώ στην αμέσως επόμενη φάση υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ επιθετικός τους (σχεδόν ίδια φάση).

Στην ένταση των διαμαρτυριών δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ο Γρηγορόπουλος.

Σκόρερς: 12′ Γρηγορόπουλος / 69′ Σερίφης.

Διαιτητής: Γλάρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κρητσωτάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Δασκαλόπουλος, Σακάι, Γρηγορόπουλος, Αδαμόπουλος, Μπενέτος, Φράγκος Μ. (Ζαφειρόπουλος Η., Ζαφειρόπουλος Δ., Θεοδωρέλος, Φαράκλας, Παλιούρας Γ.Κ., Σαρμπάνης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Ζούγρης, Κλειδής, Σαββουλίδης, Δούμας, Φαρμάκης Γ., Θεοχαρίδης, Σερίφης, Τζαβάρας (Κατωπόδης, Γερονικολός, Παπαδόπουλος, Δημοσθενιάδης, Ανδρωνιώτης, Χαροκόπος).

0 Comments

  1. Ηλίας Θεοχαριδης

    Δεν εβαλα εγω το γκολ ο Κωνσταντίνος Σεριφης το εβαλε παρακαλω φτιαξτε το

  2. Peristeri Academies

    Διορθώθηκε στο κείμενο, αλλά για την ΕΠΣΑ σκόρερ παραμένει ο Ηλίας Θεοχαρίδης. Αυτό έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα και δεν χωράει ανταπόδειξη, βάσει του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου.
    Γι αυτό και επιμένουμε, ότι πρέπει οι αρχηγοί να ελέγχουν το φύλλο αγώνα πριν το υπογράψουν. Δεν είναι το πρώτο λάθος (ή προχειροδουλειά) και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε το τελευταίο.

Leave a Reply