Κ16: Ηρακλής – Ιάσων 1-3

Σ’ ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τους δύο, η Κ16 του Ιάσονα Ιλίου επικράτησε με σκορ 1-3 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ηρακλή -παρ’ όλες τις απουσίες του- να είναι πιο απειλητικός στο πρώτο μισό και να έχει ευκαιρίες με τον Μπενέτο και τον Σαρμπάνη, δοκάρι με τον Ζενέτο, αλλά να φεύγει για τα αποδυτήρια με το εις βάρος του 0-1!

Με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιάσονας διπλασίασε τα τέρματά του στο 50′, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με κοντινή κεφαλιά του Σαρμπάνη. Ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ξανάδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους παίκτες του Ιλίου, ο ρέφερι αρνήθηκε αμέσως μετά πέναλτι στον Ηρακλή (ανατροπή Μπενέτου στη γραμμή της μικρής περιοχής) και το 1-3 σφράγισε το τελευταίο επίσημο παιχνίιδ της αγωνιστικής περιόδου για τις δύο ομάδες.

Σκόρερς: 53′ Σαρμπάνης / 32′, 50′ Αποστολόπουλος, 58′ Τζιάκας.

Διαιτητής: Τζανάκης. Βοηθοί: Αντωνίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαράκλας, Φράγκος Α., Θεοδωρέλος, Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Σακάι, Ζενέτος, Δασκαλόπουλος, Σαρμπάνης, Μπενέτος, Γρηγορόπουλος (Κομπορόζος, Δούλκαρης).

ΙΑΣΩΝ: Πανούσης, Κεχρής, Λικάι, Μοκάι, Μπαλτάς, Ντέμκας, Ρεβελης, Σάζνι, Αποστολόπουλος, Τζιάκας, Χριστόπουλος (Ρηγαλος, Καραγιάννης, Παπουτσάκης, Πανόπουλος Παπαδόπουλος).

Leave a Reply