Κ16: Ηρακλής – Ελπίδα Αγ. Αν. 1-1

Ισοπαλία που τιμώρησε τις επιπολαιότητες του δευτέρου μέρους, αλλά αδικεί την Κ16 του Ηρακλή, σφράγισε την αναμέτρησή της με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Μετά από ένα μάλλον αδιάφορο (σε ό,τι αφορά πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά με υπεροχή του Ηρακλή) πρώτο ημίχρονο και μία αμφισβητούμενη φάση (πέναλτι;) σε σύγκρουση του Μπενέτου με τον Γρούμπα με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ηρακλής πέτυχε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με ευθύβολο σουτ του Φράγκου Μ. στο 51′.

Από κει και πέρα τα λάθη -πολλές φορές αβίαστα- πολλαπλασιάστηκαν και επέτρεψαν στην Ελπίδα όχι μόνο να μείνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά να βρει και γκολ ισοφάρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γρηγορόπουλος.

Σκόρερς: 51′ Φράγκος Μ. / 60′ (πεν.) Μούκα

Διαιτητής: Τζανής.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαράκλας, Θεοδωρέλος, Παλιούρας Γ.Χ., Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Γρηγορόπουλος, Δάουλας, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Γκούντουβας (Ζενέτος, Παλιούρας Γ.Κ.).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Γρούμπας, Βλαχάκης, Κάβουρας, Κοτταρίδης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Καρίμπας, Λειβαθινός, Μαλαμίδης, Μούκα (Μαρκοτσάι)

Leave a Reply