Κ16: Ηρακλής – Α.Ο. Περιστερίου 0-1

Με γκολ από τα… αποδυτήρια γράφτηκε ο επίλογος (!) της αναμέτρησης των Κ16, Ηρακλή και Α.Ο. Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και να το διατηρούν ως το τελευταίο σφύριγμα.

Με δεδομένο τον αιφνιδιασμό των γηπεδούχων από το γρήγορο γκολ, ο Όμιλος είχε ακόμη 1-2 ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα. Δεν τα κατάφερε και στην επανάληψη δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση, που επίσης όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη ο Α.Ο. Περιστερίου διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα του 7ου ομίλου, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής αδικεί εαυτόν στην ουρά του.

Σκόρερς: – / 1′ Τσακλάνος.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης. Βοηθοί: Κοσμαδάκης, Φούκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ρότσι, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Γρηγορόπουλος, Ζησιμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σακάι, Δάουλας, Γκούντουβας, Μπενέτος, Ζενέτος (Φράγκος Μ., Θεοδωρέλος, Παλιούρας Γ.Κ., Τσαγδουρης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Πάπα, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Γκουμάς, Λυμπέρης, Παπαχριστοδούλου, Ασπρομάτης, Πλευρίτης).

Leave a Reply