Κ16: Ηρακλής – Αίμος Πετρ. 2-2

Από τις ομάδες της πρώτης τετράδας, η Κ16 του Ηρακλή έχασε μόνο από τον Φωστήρα. Σε όλους τους υπόλοιπους “έβγαλε την ψυχή”, 1-1 με τον Ατρόμητο στο Νταμάρι, 2-1 τον Απόλλωνα στη Χρυσούπολη και το βράδυ του Σαββάτου 2-2 με τον Αίμο Πετρούπολης.

Η βαθμολογική της θέση είναι ένα ερωτηματικό που μόνο οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν, αν και η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων τους έχουν στοιχίσει έτσι κι αλλιώς αρκετούς βαθμούς.

Κόντρα στον Αίμο, μετά από ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο -με 3 αναγκαστικές αλλαγές, 2 για τον Αίμο και 1 για τον Ηρακλή (Παλιούρας Γ.Χ.)- που ανήκε στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου στους Περιστεριώτες, αλλά βρήκαν μόνο ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παλιούρα, αφού νωρίτερα δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Παλιούρα, ενώ ο ρέφερι σταμάτησε σε τετ α τετ τον Σαρμπάνη που έφυγε από κανονική θέση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Μπενέτου που έφυγε μόλις άουτ, για να βρει ο Αίμος γκολ ισοφάρισης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τσαγδουρης. Με τη σέντρα όμως, ο Ηρακλής ξαναπήρε το προβάδισμα με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γρηγορόπουλου και αφού απέτυχε δυο φορές από δημιουργίες του Μπενέτου να αυξήσει τοπ προβάδισμα, δέχθηκε για δεύτερη φορά την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Στον εναπομείναντα χρόνο υπήρξαν άλλες δύο αναγκαστικές αλλαγές (Δούλκαρης, Δασκαλόπουλος), αλλά όχι φάσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο κάποια από τις δύο εστίες.

Σκόρερς: 18′ Παλιούρας, 49′ Γρηγορόπουλος / 47′ Ντάλντι, 60′ Νεστουράι.

Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος. Βοηθοί: Φούκας, Λαδογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φράγκος Μ., Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Δούλκαρης, Δασκαλόπουλος, Γρηγορόπουλος, Γκούντουβας, Μπενέτος, Σαρμπάνης (Ζενέτος, Σακάι, Θεοδωρέλος).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (2): Ζέζας, Γουναρίδης Ν., Τσάμι, Κούκλινος, Κάντζιος, Νεστουράι, Μπενέας, Γουναρίδης Α., Καλμανίδης, Σωτηρίου, Ντάλντι (Κεσίδης, Δασκαλάκης, Ρούσσος).

Leave a Reply