Κ16: Ηλυσιακός–Α.Ο.Περιστερίου 1-0

Ήταν ένα παιχνίδι που… φώναζε από μακριά ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύο δυνατά τμήματα που δεν φοβήθηκαν να κοντραριστούν επί ίσοις όροις και στα ίδια πεδία, χωρίς τρικ και σκοπιμότητες.

Το τελικό 1-0 στη νοκ άουτ αναμέτρηση των Κ16, Ηλυσιακού και Α.Ο. Περιστερίου μπορεί να είναι στενάχωρο, αλλά είναι δίκαιο στον βαθμό που επιβράβευσε αυτόν που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτός θα μπορούσε να είναι πρώτος ο Α.Ο. Περιστερίου, αν το σουτ του Κεχαγιά, τρία λεπτά πριν την επίτευξη του 1-0 , δεν σταματούσε στο κάθετο δοκάρι του Πανταζή. Αλλά δεν ήταν…

Κι εφ’ όσον τα 52 λεπτά του εναπομείναντα χρόνου δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να ξαναβάλουν τον Όμιλο στο παιχνίδι, η Κ16 του περιστεριώτικου συλλόγου μένει με την καταγραφή δύο αλλεπάλληλων προκρίσεων στην τελική φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ (2018, 2019) και αποχαιρετά τον κύριο όγκο των μελών της, που θα στελεχώσουν πλέον την Κ18.

Σκόρερς: 18′ Παντιώρας / –

Διαιτητής: Καφρίτσας. Βοηθοί: Παπουτσή, Γιαννιώτη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Πανταζής, Σάουλι, Ραγκαβας, Αμπατζής, Παππάς, Τσουρέας, Μπερεκέτης, Ράγκος, Σκαμπαρδώνης, Παντιώρας, Νιαρχάκος (Ζενέλη, Ταχιράι, Γούλας, Μπουζης, Ζαρταλούδης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Πάπα (Τσούτσης, Παπαδάτος – Λυμπέρης, Ασπρομάτης, Λάζη).

Leave a Reply