Κ16: Ζητούμενο η ομοιογένεια

Τα Παιδικά τμήματα (Κ16) των Φοίνικα Περιστερίου και Ηρακλή Περιστερίου μπαίνουν στη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-’19, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και το ζητούμενο για τους προπονητές τους είναι η ομοιογένεια.

Τόσο ο Μπάμπης Σαρρής, που είδε τέσσερα στελέχη του περσινού Παιδικού να προβιβάζονται στο τμήμα Νέων, αλλά και ισάριθμα να έρχοντσι από το Παμπαιδικό, όσο και ο Πέτρος Πέτρου που θα δουλέψει χωρίς τον κορμό του περσινού αγωνιστικού τμήματος (προωθήθηκαν στην Κ18 του συλλόγου) θα χρειαστούν και προπονητικό και αγωνιστικό χρόνο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους και το μεταξύ τους φιλικό, το απόγευμα της Κυριακής στο Νταμάρι, ήταν ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 32 ποδοσφαιριστές και ήταν οι εξής:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Αναστασόπουλος, Λενγκεκάι, Κολοβός, Μπούζο, Λαμπρόπουλος, Πατέλης, Καμπουρίδης, Μαγαλιός, Χάβαρης (Καλαντζής, Κύρτσιος, Καρδάσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Φαράκλας, Παλιούρας Γ., Δασκαλόπουλος, Ζησιμόπουλος, Παλιούρας Γ., Σολδάτος, Γρηγορόπουλος, Αδαμόπουλος, Μπενέτος, Πολίτης, Ρουκουτάκης (Λέκκας, Θεοδωρέλος, Ντίσιος, Ζαφειρόπουλος Δ., Ζαφειρόπουλος Η., Κολοκάθης, Διαμάντης)

Leave a Reply