Κ16: ΕΠΣ Πειραιώς – ΕΠΣ Αθηνών 1-2

Σπουδαίο ντέρμπι στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας “Παντελής Νικολαΐδης”, μεταξύ των Κ16, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Αθήνας, με τον νικητή να κρίνεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το άκαρπο πρώτο μέρος στη διάρκεια του οποίου τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα αλληλεξουδετερώθηκαν, σε χώρους μακριά από εκείνους που συνιστούν απειλή για τις δύο εστίες, η επανάληψη επιφύλαξε και καλύτερες τελικές και γκολ και ανατροπή σε δραματικό φινάλε.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ του Φράγκου, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν απάντηση ένα τέταρτο αργότερα με τον Γιαλλαφο και να επιβραβεύονται για την επιμονή τους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την τελευταία αλλαγή (78′) του Τάσου Δημητρίου, τον Τάσο Σταύρου να σοκάρει τους Πειραιώτες.

Σκόρερς: 57′ Φράγκος / 72′ Γιαλλαφος, 90+2′ Σταύρου.

Διαιτητής: Νικολαΐδης. Βοηθοί: Σταυρόπουλος, Ζαννικος (συνδ. Ανατ. Αττικής).

ΕΠΣ Αθηνών: Κανταράκης, Χρυσανθακόπουλος, Χαρακάκος (78′ Σταύρου), Φιλιππόπουλος, Παπαδόπουλος, Καμπας, Ταμπάκος, Κοττας (46′ Τσαπατωρης), Γιαλαφος (76′ Βασιλακόπουλος), Λαμελλάρι, Αραβοσιτας (46′ Μακρής).







Leave a Reply