Κ16: ΕΠΣΑ – ΕΠΣΔΑ 1-1

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αθηνών ήρθε κόντρα στη βασική -όπως αποδείχθηκε- ανταγωνίστρια για την κορυφή του 11ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Στο γήπεδο Γαλατσίου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Δημητρίου έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι στο σκορ και έδειχναν να ελέγχουν τη ροή του παιχνιδιού έως τη στιγμή που παραχωρήθηκε το πέναλτι από το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

Στον εναπομείναντα χρόνο η μαζική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενουμένων δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία τους και οι λιγοστές φάσεις με πρωταγωνιστές τους Ταμπάκο και Τσαπατώρη δεν ευδοκίμησαν.

Σκόρερς: 29′ Λαμελλάρι / 64′ (πεν.) Κελλης.

Διαιτητής: Λιάτσος. Βοηθοί: Καρανικολάου, Δαφερέρας.

ΕΠΣ Αθηνών: Κανταράκης, Χρυσανθακόπουλος (75′ Αλετρας), Χαρακάκος, Φιλιππόπουλος, Παπαδόπουλος, Καμπας, Ταμπάκος, Κοττας (75′ Τσαπατωρης), Λαχανάς (46′ Γιαλλαφος), Λαμελλάρι, Σταύρου (46′ Αραβοσιτας).

ΕΠΣ Δυτ. Αττικής: Καραμπελας (86′ Τυριακίδης), Φολερος (46′ Κορωναίος), Κορρες, Τσικαλας, Κελλης, Μαγγανας, Μαλιαράκης (46′ Μυρτάι, 86′ Παπαγεωργίου), Γκινης, Αλαμάνος, Σταυράκης, Διονυσόπουλος (36′ Μαυρίδης).







Leave a Reply