Κ16: Ελπίδα Αγ. Αν. – Ανθούπολη 1-1

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ16 της Ανθούπολης και του τρίτου τμήματος της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων στη διοργάνωση, για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Πολύ καλύτερη η Ανθούπολη στο πρώτο μέρος, είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και όταν το πέτυχε, το τέρμα ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ.

Δεν ήταν όμως η μοναδική φάση στην οποία ο ρέφερι στάθηκε απέναντί της, αφού στην επανάληψη ανέκοψε την ομάδα του Περιστερίου υποδεικνύοντας και πάλι οφσάιντ, σε υποσχόμενη κόντρα επίθεση, ενώ επτά λεπτά πριν το τέλος απέβαλλε για αντιαθλητική συμπεριφορά (που προφανώς δεν ήταν απρόκλητη, αλλά…) παίκτη της και στο αριθμητικό μειονέκτημα δέχθηκε από μία κακή εκτίμηση φάσης, το γκολ της ισοφάρισης.

Σκόρερς: 66′ Φελέκης / 39′ Αργυρόπουλος.

Διαιτητής: Γκέτσος. Στο 63ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στρίκος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝ.: Ρουμπής, Στασινόπουλος, Τσιαμάκης, Μενούνος, Bramo, Γιατράς, Πρόκο, Αθανασίου, Dalardal, Δανίκας, Αρχοντής (Αλεξάκος, Λώλος, Φελέκης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μακεντούδης, Ντόκο, Στρίκος, Κάτσενος, Γεωργαλάς, Αργυρόπουλος, Κατής, Μιανιάτης, Χαλακατεβάκης, Βανταράκης, Ροΐδης (Καλδής, Μπαντίλλι, Παυλάκης, Αθανασιάδης).

Leave a Reply